Απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγου από τη Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη επί της Αλ Χιλάλ (5-3) εμφανίστηκε ο Κάρλος Αντσελότι, σημειώνοντας ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μερένχες». «Δεν φεύγω από εδώ μέχρι να με διώξουν», ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε.

Παράλληλα, ο «Καρλίτο» σχολίασε την απόδοση της ομάδας και του Βινίσους που πρωταγωνίστησε σημείωσε πως: «Ο Βινίσιους συνεχίζει να εξελίσσεται, όπως και όλη η ομάδα. Κερδίσαμε το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με τον Βινίσιους. Συνεχίζει να βελτιώνεται, κάνει τη διαφορά σε όλα τα παιχνίδια, το να πετυχαίνει γκολ είναι πολύ σημαντικό. Η εβδομάδα του Βινίσιους ήταν σαν τη δική μας, πληγωμένος από την ήττα στη Μαγιόρκα, αλλά με την επιθυμία να κερδίσει ξανά. Είναι ενθουσιασμένος και το έχει δείξει. Θα ξεκουραστεί για μερικές μέρες και θα επιστρέψει κόντρα στην Οσασούνα. Δεν δείχνει κούραση, αλλά θα του κάνει καλό να ξεκουραστεί».

Για τη σύγκριση Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν: «Είναι δύο οικογένειες, που διοικούνται πολύ καλά. Τόσο ο Μπερλουσκόνι όσο και ο Φλορεντίνο είναι δύο σπουδαίοι οπαδοί που τα πάνε πολύ καλά και με τους δύο συλλόγους».