Ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, επέστρεψε στην κορυφή της Super League 1 με τη νίκη του επί της Λαμίας με 2-0 και τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται για τους οπαδούς του, αφού η διοίκηση είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Αϊτόρ για την υπογραφή νέου συμβολαίου για 2+1 χρόνια.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν απλά απίστευτος στους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν αφού είχε γκολ και ασίστ σε κάθε αγωνιστική, παράλληλα όμως είχε και ραντεβού με την ατυχία αφού τραυματίστηκε σοβαρά στον χιαστό. Ό,τι χειρότερο, δηλαδή, για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο πάντως οι πράσινοι ήθελαν και θέλουν να κρατήσουν. Και θα τον κρατήσουν.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες είχαν αρχίσει πριν μήνες, είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν πλέον και μάλιστα με happy end, αφού υπάρχει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, για 2+1 χρόνια.

Όσο για τις απολαβές του Αϊτόρ, συνολικά για την τριετία αναμένεται ξεπεράσουν, μαζί με τα μπόνους, τα 2,5 εκατ. ευρώ, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ ήθελε ο Παναθηναϊκός αυτή την ανανέωση.