Η φετινή σεζόν άρχισε στραβά για τη Λίβερπουλ και συνεχίζεται… θεόστραβα αφού δεν μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή της με τίποτα, με συνέπεια να ηττηθεί και από τη Γουλβς με 3-0 εκτός έδρας, να δώσει συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα μακριά από το Άνφιλντ και να μείνει πλέον στη 10η θέση της Premier League, στο -7 από την έξοδο στην Ευρώπη και στο -10 από την 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

Μπορεί οι «λύκοι» να ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού όταν άρχισε το ματς, από τα πρώτα λεπτά όμως φάνηκε ότι θα βγουν από εκεί αφού δεν άργησαν να αποκτήσουν προβάδισμα νίκης: Στο 5′ ο Μάτιπ με αυτογκόλ μετά το γύρισμα του Χουάνγκ από δεξιά έκανε το 1-0 και στο 12′ ο Ντόσον με δυνατό σουτ εντός περιοχής έγραψε το 2-0.

Η Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να παρακολουθεί απογοητευμένος από τον πάγκο, προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά στο 71′ δέχθηκε και τρίτο γκολ, με το τελείωμα του Νέβες από κοντά μετά το γύρισμα του Τραορέ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.

Στη 10η θέση, επομένως, οι κόκκινοι, οι οποίοι θα βρεθούν και πιο χαμηλά αν δεν βρουν άμεσα λύση στα, όχι και λίγα, προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως ομάδα εδώ και μήνες.