Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εντυπωσιάζει με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Κωσνταντίνος Κουλιεράκης επίσης τα πάει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι πιτσιρικάδες που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, όπως για παράδειγμα ο 17χρονος επιθετικός της Β ομάδας, Στέφανος Τζίμας, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά η Μίλαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Super League 2 πριν λίγες μέρες.

Ο 17χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλων με τις εμφανίσεις του και δεν αναφερόμαστε σε ελληνικές ομάδες αλλά ευρωπαϊκές και συγκεκριμένα από Ιταλία και Βέλγιο.

Τις προηγούμενες εβδομάδες διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό ήθελαν τις Φιορεντίνα και Μπριζ να έχουν σημειώσει το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες που αξίζει να παρακολουθούν για να δουν την εξέλιξή τους και σε αυτή τη λίστα πρέπει να προστεθεί τώρα και η Μίλαν.

Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας ήταν στο Καυτανζόγλειο πριν λίγα 24ωρα για το ματς του ΠΑΟΚ Β με τον Ηρακλή έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Τζίμα και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι Μιλανέζοι θα τον τσεκάρουν και σε άλλα παιχνίδια.