Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τη Λαμία για τη 19η αγωνιστική της Super League 1 σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετικά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και τελικά καμία εκ των δύο δεν πήρε προβάδισμα αφού καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, έχοντας την πρώτη τους φάση στο 13′ με σουτ του Τορό. Οι φιλοξενούμενοι, στον αντίποδα, πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους έχοντας ως στόχο να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Διάστημα στο οποίο ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα, έχοντας άλλες δύο καλές στιγμές με την κεφαλιά του Βινίσιους που απέκρουσε δύσκολα ο Σαράνοφ στο 36′ και με το άστοχο σουτ του Δούμτσιου από καλή θέση στο επόμενο λεπτό.

Στο β’ μέρος, όμως, ήταν η Λαμία αυτή που έδειχνε πιο απειλητική αρχικά, απειλώντας με τον Μπεχαράνο στο 58′ και τον Τσιλούλη στο 62′. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, την είχαν οι γηπεδούχοι και ήρθε λίγα λεπτά μετά, στο 66′, όταν ο Λούα Λούα σούταρε εκτός περιοχής και ο Σαράνοφ βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, όσο τα λεπτά περνούσαν τόσο επικρατούσε ο… φόβος της ήττας, οπότε στο τέλος καμία από τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε για τη νίκη, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τα πάντα με το τελικό 0-0.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μεχία (56′ Νταμπό), Νίκας, Βρακάς, Μουτίνιο, Τορό (60′ Λούα Λούα), Δούμτσιος (90′ Σακό).

Λαμία: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (76′ Τζανδάρης), Βέργος (65′ Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (84′ Μαρτίνεθ), Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Αμπαντά.