Η Λαμία ήθελε να πάρει βαθμολογική ανάσα και να φύγει από την προτελευταία θέση, ο Ατρομητος ήθελε να πλησιάσει στο -1 από την 6άδα αλλά τελικά καμία εκ των δύο ομάδων δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δεν άργησαν να προηγηθούν: Στο 8′ ο Κιάρτανσον πλάσαρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε και ο Ροτάριου στην επαναφορά έκανε το 0-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο συνολικά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως και συγκεκριμένα στο 47′ η Λαμία ισοφάρισε με κεφαλιά του Κορνέζου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπεχαράνο. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν πάρει πλέον τον έλεγχο και έδειχναν διάθεση να πιέσουν και για δεύτερο γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που θα μπορούσαν να το πετύχουν, έχοντας δοκάρι με τον Φριντζόνσον στο 70′, ενώ στο 81′ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπαιξε με στόχο να κρατήσει έστω το 1-1 και τα κατάφερε.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Μανούσος (61′ Τσιλούλης), Βέργος (83′ Σιμόν).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριτζόνσον (79′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Οικονομίδης), Ροτάριου.