Την ευκαιρία να αποσπαστεί στην κορυφή της Superleague με 5 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό έχει ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται στο «ΑEL FC Arena» (19:30, Novasports 1) από την ουραγό Λάρισα που «καίγεται» για βαθμούς.

Πλεονέκτημα 5 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου θέλουν να πάρουν το βράδυ της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που φιλοξενούνται στο νεόδμητο «ΑEL FC Arena».
Οι Πειραιώτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σίγουροι πρωταθλητές Χειμώνα, δεν υποτιμούν όμως σε καμιά περίπτωση την Λάρισα και όπως ζήτησε ο Βάσκος τεχνικός, θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλούς με πάθος και δίψα για τους βαθμούς και τη νίκη.

Χωρίς Μήτρογλου, Ντουντού και Ρόμενταλ…

Εκτός αποστολής και από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λάρισα έθεσε τον Κώστα Μήτρογλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Βάσκος τεχνικός δεν φαίνεται να έχει πειστεί ακόμη για τις ικανότητές του, θέτοντάς τον για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός πλάνων.
Ο Ισπανός τεχνικός άφησε επίσης εκτός αποστολής τους τραυματίες Νουντού, Ρόμενταλ, όπως επίσης και τους Μπάλας Μέγιερι και Νίκο Παπαδόπουλο.
Οι Άλμπερτ Ριέρα και Μοϊσές Ουρτάδο έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα το Σάββατο και θα μετέχουν κανονικά στην αποστολή για τις ανάγκες του αγώνα του «AEL FC ARENA»…

Την αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζουν οι: Πάρντο, Τοροσίδης,. Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς, Νικοπολίδης, Μοντέστο, Ραούλ Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Ριέρα.

Ντεμπούτο Άντερσεν, πολλές απουσίες για τους Θεσσαλούς…

Δουλειά έπιασε ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Γιον Άντερσεν, ο οποίος προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες το απόγευμα του Σαββάτου. .Ο Νορβηγός στην αρχή γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους έδωσε οδηγίες και τους προετοίμασε για τον αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 47χρονος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή δεν συμπεριέλαβε τους τραυματίες Ρομέου, Νταμπίζα, καθώς και τους τιμωρημένους Βενετίδη και Κανόμπιο.
Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Βελάσκο και Σίμιτς, που επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι 19, που επέλεξε ο Άντερσεν, είναι: Αμπάρης, Βιέρα, Βελάσκο, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κατσιαρός, Καρανίκας, Γκέρεμι, Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ, Μετίν, Σίμιτς, Κουζάν, Βούζας, Πούρι, Φαλάγγας, Αμπουχατζίρα, Σιατραβάνης, Κολοβέτσιος.