«Το αήττητο 22 μηνών στην επαρχία (εκτός των αναμετρήσεών του στη Θεσσαλονίκη) καλείται να υπερασπιστεί ο Θρύλος στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τη Λάρισα την  Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι με ενδεχόμενη νίκη επί των «βυσσινί» θα αναδειχθούν πρωταθλητές χειμώνα και ουσιαστικά θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό (σ.σ. μέχρι το… επόμενο) βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα επισκεφτεί το ολοκαίνουριο «AEL FC ARENA» έχοντας ως μοναδικό στόχο το πολυπόθητο τρίποντο, που θα τους χαρίσει εκ του ασφαλούς τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Μία νίκη, η οποία εφόσον επιτευχθεί θα είναι η πέμπτη φετινή μακριά από το Καραϊσκάκη για τον Θρύλο…

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως, είναι αυτό που θέλει τον Ολυμπιακό να παραμένει αήττητος 22 ολόκληρους μήνες (!) στους αγώνες πρωταθλήματος, που έχει δώσει στην επαρχία (εκτός Θεσσαλονίκης).

Τελευταία ήττα από τον Εργοτέλη

Η τελευταία φορά όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα ήταν από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 1-0 στις 22 Φεβρουαρίου του 2009 (το μοναδικό γκολ είχε πετύχει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης) στην κούρσα προς την κατάκτηση του προπέρσινου νταμπλ, στην προηγούμενη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Έκτοτε ο Θρύλος μετράει 13 αγώνες χωρίς ήττα, εκ των οποίων οι δέκα είναι νικηφόροι και μόλις τρεις ισόπαλοι!» αναφέρει μεταξύ άλλων η «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα και απολαύστε τα 10 videos μόνο στο katimagiko.gr!