Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) ο Τιμοτέους Πούχατς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με το deal να προβλέπει και οψιόν αγοράς του για τους πράσινους.

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ, δηλαδή μετά τη δεύτερη συνεχόμενη γκέλα που είχε ως συνέπεια το προβάδισμά του από την ΑΕΚ να μειωθεί κι άλλο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι φανερό ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και σε ό,τι αφορά αυτή του αριστερού μπακ ο παίκτης έχει ήδη βρεθεί.

Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Πούχατς, με τον 23χρονο Πολωνό αριστερό μπακ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να ανακοινωθεί επισήμως.

Η πρώτη, επομένως, μεταγραφική κίνηση των πράσινων πρέπει να θεωρείται γεγονός και οι οπαδοί περιμένουν να δουν ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα αποκτηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.