Ο Λιονέλ Μέσι είναι στα καλύτερά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 με την εθνική Αργεντινής και σύντομα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με διάρκεια ως το 2024, με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο γαλλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει από αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Αργεντίνος άσος δεσμεύεται ως το προσεχές καλοκαίρι με τη γαλλική ομάδα και όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα για ανανέωση, όπως υπήρχαν και αυτά που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα. Κάτι που μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αποκλείεται να συμβεί το καλοκαίρι του 2023.

Γιατί; Επειδή θα ανανέωσει με την Παρί μέχρι το 2024. Αυτό υποστηρίζει η Le Parisien, η οποία τονίζει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, στο Κατάρ, ο Μέσι συναντήθηκε με τη διοίκηση του κλαμπ και συζήτησαν για το θέμα του νέου συμβολαίου.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αργεντίνος ήταν πολύ εύκολος στις διαπραγματεύσεις και δεν άργησε να συμφωνήσει, αφού η οικογένειά του περνάει καλά στο Παρίσι. Το μόνο που απομένει, επομένως, είναι να μπει η υπογραφή στο νέο συμβόλαιο και να έρθει και η σχετική ανακοίνωση για να κλείσει και επισήμως αυτό το θέμα.