Σε ένα γεμάτο φιλικό παιχνίδι, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να δώσει συνέχεια στη νίκη του επί της Χάντερσφιλντ αλλά στο 90ο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση 3-3 από τη Σταντάρ Λιέγης, με τον Μίτσελ να κάνει τις δοκιμές του και τον Μαρσέλο να ξεχωρίζει για τις δύο ασίστ που έδωσε, οι οποίες είναι και οι πρώτες, έστω σε ανεπίσημο παιχνίδι, με τους Πειραιώτες.

Οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσαν νωρίς, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με το σουτ του Ντάβιντα που αρχικά απέφυγε τον Κασάμι και γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή εικόνα, καταφέρνοντας να απειλήσουν πραγματικά μόνο στη φάση του 30ου λεπτού με το δυνατό σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες -από πλάγια θέση- που απέκρουσε ο Μπόνταρ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Μίτσελ έκανε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μπουχαλάκη αντί του Ντόι, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης έβαλε τους Χάμες, Ελ Αραμπί και Σαμασέκου, με την απόδοση του Ολυμπιακού να βελτιώνεται. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το γκολ της ισοφάρισης, στο 58′, με το κοντινό πλασέ του Ελ Αραμπί μετά το γύρισμα του Βρουσάι (1-1).

Στο 61′ ο Μίτσελ έκανε αρκετές αλλαγές μαζεμένες και αυτό, όπως είναι λογικό, επηρέασε για λίγο τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δέχθηκαν δεύτερο γκολ στο 64′ από τον Οχιό, μετά την αδράνεια της άμυνας (2-1). Και κάπου εκεί, άρχισε να ανεβαίνει ο Μαρσέλο, ο οποίος έδωσε δύο ασίστ μέσα σε δύο λεπτά. Η πρώτη στο 74′ για το 2-2 από τον Μπακαμπού στο τετ α τετ, η δεύτερη στο 76′ για το 3-2 από την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Στο 90′, όμως, η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3 με τον Οχιό, ξανά, μετά την ωραία ενέργεια και γύρισμα του Τσάνακ.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (61′ Κρίστινσον), Βρουσάι (61′ Καλογερόπουλος), Ρέτσος (61′ Ανδρούτσος), Ντόι (42′ Μπουχαλάκης), Ρέαμπτσουκ (61′ Μαρσέλο), Εμβιλά, Κασάμι (46′ Σαμασέκου), Μασούρας (61′ Μπακαμπού), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Φορτούνης), Γκάρι Ροντρίγκες (46′ Χάμες), Μπιέλ (46′ Ελ Αραμπί).