Το ποσό των 19,9 εκατ. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε συμφωνία που είχε γίνει την περίοδο του πρώτου lockdown το 2020, ζητάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, ο γενικός διευθυντής της οποίας κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με τον Πορτογάλο.

Οι Τορινέζοι ήταν υπό εισαγγελική έρευνα για τους ισολογισμούς της προηγούμενης τριετίας και 12 μέλη της διοίκησής τους, με επικεφαλής τον Αντρέα Ανιέλι, παραπέμπονται σε δίκη. Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την εισαγγελία του Τορίνο ήταν η συμφωνία που είχε κάνει το κλαμπ με τους παίκτες προκειμένου αυτοί να χαρίσουν τέσσερις μισθούς όταν ξέσπασε η πανδημία και σταμάτησαν τα πρωταθλήματα.

Αυτά τα λεφτά, στη συνέχεια, οι παίκτες τα πήραν την επόμενη σεζόν, έχοντας κάνει ιδιωτικά συμφωνητικά με τη διοίκηση, χωρίς όμως αυτό να φαίνεται στον ισολογισμό. Για τον Ρονάλντο το ποσό που είχε συμφωνηθεί ήταν στα 19,9 εκατ. ευρώ και αυτά τα λεφτά φέρεται τώρα να τα ζητάει, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της, όπως προκύπτει από την κατάθεση του Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος ήταν ο γενικός διευθυντής της μέχρι και πριν μια εβδομάδα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με τον Πορτογάλο.