Έντονη είναι η ενόχληση που επικρατεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκό για τη διαιτησία στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (3/11) με την Παρτιζάν, για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, στην οποία οι «πράσινοι» έχασαν με 89-91. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στα κανάλια Novasports και τα όσα ανέφερε δείχνουν ξεκάθαρα τα συναισθήματα που επικρατούν στην ομάδα.

«Όσοι είδαν το παιχνίδι, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε. Από σήμερα το βράδυ κιόλας. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Το κυριότερο είναι ότι μένουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Κοντού.

Διαιτητές της αναμέτρησης με τη Παρτιζάν Βελιγραδίου ήταν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Φερνάντο Ρότσα, Σαούλιους Ράκις.

Ντέγιαν Ράντονιτς: Αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου δίχως να δεχτεί ερωτήσεις

Ο εκνευρισμός στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα με την Παρτιζάν δεν έγινε κατανοητός μόνο από τις αντιδράσεις παικτών και προπονητών στη διάρκεια των 40 λεπτών. Ακολούθησε η τοποθέτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Κοντού, στην κάμερα της NOVA και αρκετή ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης αποτυπώθηκε στο πρόσωπο και τη συμπεριφορά του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο προπονητής των «πρασίνων» συνέχιζε να είναι σε έξαλλη κατάσταση. Εισήλθε, λοιπόν, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, έκανε την αρχική τοποθέτηση στα αγγλικά (όπως είχε υποχρέωση) και αποχώρησε δίχως να δεχτεί ερωτήσεις.

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Τους σέβομαι όλους. Φυσικά, όπως πάντα, ήταν ένα παιχνίδι μιας κατοχής, που χάσαμε, για δύο πόντους. Θα είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Σας ευχαριστώ» είπε μόνο και επέστρεψε στα αποδυτήρια.