Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League χωρίς να έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και τα πνεύματα άναψαν πριν την έναρξη του αγώνα αφού οπαδοί της γαλλικής ομάδας έκαναν επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη, πριν επέμβει τελικά η αστυνομία για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Μετά το 1-1 με τη Φράιμπουργκ την περασμένη εβδομάδα οι Πειραιώτες έχασαν κάθε ελπίδα για την 3η θέση, η οποία θα τους έδινε το δικαίωμα να συνεχίσουν στην Ευρώπη μέσω του Europa Conference League. Παρ’ όλα αυτά, ο Μίτσελ και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για φέτος στην Ευρώπη με μια καλή εμφάνιση -και αποτέλεσμα- κόντρα στη Ναντ.

Το αν θα γίνει ή όχι αυτό θα φανεί αργότερα, αλλά προς το παρόν στο Καραϊσκάκη έχει καταγραφεί κάτι άσχημο και υπεύθυνοι είναι οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και κάδους.

Άμεσα, πάντως, επενέβη η αστυνομία προκειμένου να μην πάρουν έκταση όλα αυτά, με την τάξη να αποκαθίσταται άμεσα και άπαντες, πλέον, να περιμένουν την έναρξη της αναμέτρησης (19:45).