Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τη Λαμία και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τα νέα να μην είναι και τόσο ευχάριστα για τους Μπα και Βαλμπουενά, οι οποίοι τραυματίστηκαν, όπως είπε και ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του.

Οι Πειραιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς και παρέμειναν στο -10 από τους πράσινους, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική με στόχο τη νίκη και τη μείωση της διαφοράς. Κάτι που θα πρέπει να κάνουν χωρίς τους Μπα και Βαλμπουενά, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή.

«Περιμένουμε την επιβεβαίωση των εξετάσεων αλλά φαίνεται πως οι Μπα και Βαλμπουενά θα μείνουν λίγο καιρό εκτός. Του Μπιέλ δεν είναι κάτι ανησυχητικό», είπε σχετικά ο Μίτσελ, ο οποίος από εκεί και πέρα σχολίασε και το -10 από την κορυφή.

«Ναι, η διαφορά είναι μεγάλη όμως θα παίξουμε τέσσερις φορές με Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Θέλουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και θεωρούμε πως παρότι η διαφορά βαθμολογικά είναι μεγάλη, αγωνιστική διαφορά είναι τέτοια», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κριτική που του γίνεται.

«Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Δεν θα πάω διακοπές από τώρα. Επιμένω. Δεν υποτιμώ και δεν απαξιώνω τον Παναθηναϊκό και ό,τι έχει κάνει. Έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες στο επίπεδό του. Ομάδες όπως η Φράιμπουργκ. Έχουμε βελτιωθεί και έχουμε άλλη διάθεση».