Ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο φανερώνει και πολλά για την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων, είναι το αν πετυχαίνουν ή δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις των δυο ημιχρόνων. Με τη συμπλήρωση των εννέα πρώτων αγωνιστικών στη φετινή Super League, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας αφού στα… χασομέρια των αγώνων τους (είτε 45’+ είτε 90’+) έχουν σημειωθεί έξι γκολ. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει… καταφέρει σε δύο αγώνες της να σημειωθούν από δυο γκολ στις καθυστερήσεις: στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1 (2η Αγωνιστική) σκόραρε αρχικά ο Γιώργος Τζοβάρας (90’+2’) και εν συνεχεία ο Κάλεντ Νάρεϊ (90’+6’) ενώ στο πρόσφατο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2 (9η Αγωνιστική) έκανε την αρχή ο Κάλεμπ Στάνκο (45’+2’) για να πάρει τη σκυτάλη ο Νέλσον Ολιβέιρα (90’+7’). Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει δυο γκολ στον εξτρά χρόνων των δυο ημιχρόνων, αλλά έχουν δεχθεί τέσσερα. 

Πιο ισορροπημένος είναι, αντίθετα, ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να είναι στο 3-3. Παναθηναϊκός (3) και Ολυμπιακός (2) είναι οι δυο σύλλογοι που έχουν καταφέρει μόνο να σκοράρουν στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων. Μάλιστα, οι «πράσινοι» συνδύασαν τα γκολ αυτά με νίκες, αφού δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη των τριών αναμετρήσεων: στο 1-0 επί του Ιωνικού (1η Αγωνιστική) ήταν ο Αϊτόρ (45’+3), ενώ στο 2-1 επί της ΑΕΚ (4η Αγωνιστική) και στο 1-0 επί του Άρη (9η Αγωνιστική) ο Αντράζ Σπόραρ (45’+7’πέν. και 90’+2’, αντίστοιχα). 

Υπάρχουν, όμως, και δυο ομάδες που δεν έχουν καμία… συμμετοχή σε αυτόν τον πίνακα στατιστικής. Παναιτωλικός και Λαμία δεν αφήνουν καμία συγκίνηση για το φινάλε των αναμετρήσεών τους.

Οι επιδόσεις των 14 συλλόγων της Super League στις καθυστερήσεις του πρώτου (45’+) και του δεύτερου ημιχρόνου (90’+), αναφορικά με τα γκολ που σημειώνουν ή δέχονται: