Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει και πάλι ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού συνελήφθη το Σάββατο (15/10) επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του περί ξυλοδαρμού της, με τον δικαστή να αποφασίζει την περαιτέρω κράτησή του για άλλες 5 εβδομάδες.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Χάριετ Ρόμπσον είχε καταγγείλει ότι τον 21χρονο επιθετικό της Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό, με την αστυνομία να τον αφήνει ελεύθερο στις αρχές Φεβρουαρίου και το δικαστήριο να αποφασίσει την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αυτούς τους όρους, λοιπόν, ο Γκρίνγουντ τους έσπασε τώρα αφού φέρεται να επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του, με συνέπεια πριν δύο μέρες (15/10) η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψή του. Σήμερα Δευτέρα (17/10), λοιπόν, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή, ο οποίος αποφάσισε ότι όντως υπήρξε παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Έτσι, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, όταν και θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο για να εξηγήσει τι έγινε και γιατί.