Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην επηρεάζονται από την πίεση που ασκεί ο κόσμος και τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι στο χέρι τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για δεύτερη φορά προς τους παίκτες σε προπόνηση -η πρώτη ήταν μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό- και αναφέρθηκε στην πίεση του κόσμου: «Σίγουρα η εμφάνιση στην Τρίπολη ξέρετε ότι δεν ήταν καλή. Μας κόστισε δύο βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά στη συνέχεια, αλλά θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο θέμα που σας απασχόλησε. Δε γίνεται να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να σας δημιουργεί τέτοια πίεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και να έχετε στο μυαλό σας ότι θα παίξετε καλά και θα πάρετε τη νίκη. Είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και να ξέρετε το πρωτάθλημα ειναι στο χέρι μας. Από εμάς εξαρτάται».

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν για 45 και πλέον λεπτά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Τέλος, οι παίκτες ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Πηγή: gazzetta.gr