Έχοντας υποστεί τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του ομίλου του στο Europa League, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (13/10) με την Καραμπάγκ, με τον Μίτσελ να παραθέτει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κάνει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την Καραμπάγκ…

Για τα πλάνα ενόψει του αγώνα: «Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν που στο πρώτο παιχνίδι. Προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την 11άδα».

Για το αν θεωρεί ότι αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού: «Το ξέραμε και το λέγαμε και εμείς πριν το πει ο αντίπαλος. Έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν και το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή και πότε θα δούμε τον Πασχαλάκη: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά των ακαδημιών. Στα δύο από τα τρία έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία και είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω να στοιχιματίζω στους νέους παίκτες. Έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης και το έχει μάθει πρώτα εκείνος».

Για το αν νιώθει φόβο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα: «Ήταν σκληρό το αποτέλεσμα για το πως παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό ωφείλετε σε μία… αρρώστια που έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».