Μπορεί ο Ιανουάριος να απέχει περισσότερο από δύο μήνες αλλά οι ομάδες σε όλες τις χώρες κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την προσεχή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με όσα λένε στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Λουιζάο της Σάο Πάολο, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη τότε.

Η φετινή σεζόν έχει αρχίσει με τους ερυθρόλευκους να αλλάζουν τρεις προπονητές και να κάνουν μεταγραφές μέχρι και την τελευταία μέρα της προθεσμίας για ελεύθερους παίκτες, οπότε το πρώτο ζητούμενο για τον Μίτσελ είναι να δέσει την ομάδα, να δέσει το υπάρχον ρόστερ. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σε αυτό το ρόστερ μπορεί να προστεθεί κι άλλος παίκτης τον Ιανουάριο.

Ο λόγος για τον Λουιζάο, για τον οποίο Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν στο Twitter ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση ενόψει Ιανουαρίου. Πρόταση μόνο στον παίκτη και όχι στη Σάο Πάολο, αφού το συμβόλαιο του 20χρονου κεντρικού αμυντικού με την ομάδα του λήγει τον Ιανουάριο.

Οι Πειραιώτες, επομένως, μπορούν να συζητήσουν απευθείας με τον παίκτη, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ. Για τον Λουιζάο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, υπήρχε ενδιαφέρον και από την Αγγλία και συγκεκριμένα τη Γουέστ Χαμ, αλλά αυτό φέρεται να έχει ατονήσει πλέον. Όπως και να έχει, το προσεχές διάστημα θα φανεί αν έχουν ή όχι βάση όσα γράφουν στη χώρα της λατινικής Αμερικής.