Πανικό προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση που έκανε ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος δήλωνε ότι είναι gay, με τον Κάρλες Πουγιόλ να κάνει σχόλιο και στη συνέχεια η ανάρτηση να διαγράφεται και τα ισπανικά ΜΜΕ να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, αν είναι χάκερ στη μέση ή αν είναι μια σκόπιμη προσπάθειά του για να βάλει τέλος στα συνεχή δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή.

Ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα της χώρας του, έκανε ξαφνικά μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία γράφει: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay. Καλή Κυριακή». Μια ανάρτηση την οποία σχολίασε ο βετεράνος Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα και συμπαίκτης του Κασίγας στην εθνική, Πουγιόλ, γράφοντας: «Ήρθε η ώρα να πούμε την ιστορία μας».

Ανάρτηση του Ίκερ Κσίγιας στο Twitter

Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσαν τρέλα στο Twitter, την ίδια ώρα που τα ισπανικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να καταλάβουν αν ο Κασίγιας έγραψε την αλήθεια ή αν ο λογαριασμός του, όπως και αυτός του Πουγιόλ, πέρασε στα χέρια χάκερ.

Σχόλιο του Κάρλες Πουγιόλ στο Twitter

Υπήρχε πάντως και η εκδοχή της El Mundo Deportivo, σύμφωνα με την οποία ο Κασίγιας με αυτό τον τρόπο θέλει να βάλει τέλος στα συνεχή δημοσιεύματα που τον συνδέουν και με διαφορετική γυναίκα κάθε φορά, μετά τον χωρισμό του με την επί χρόνια σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο.

Το κατέβασε ο Κασίγιας

Περίπου 1,5 ώρα μετά, πάντως, ο Κασίγιας αποφάσισε να κατεβάσει τη σχετική ανάρτηση. Αυτό σημαίνει, όπως σημειώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ότι αποκλείεται να ήταν χάκερ. Το μήνυμα ανέβηκε από τον ίδιο. Αυτό που δεν ξέρουν οι Ισπανοί είναι αν ισχύει αυτό που έγραψε η El Mundo Deportivo, αν δηλαδή έτσι θέλει να βάλει τέλος στα συνεχή δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, ή αν είναι μέρος μιας καμπάνιας στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.