Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Media Day των Μπακς για τον Στεφ Κάρι, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου με τους Γουόριορς.

«Για ‘μένα ο καλύτερος είναι αυτός που στο τέλος κερδίζει. Όταν παίζω στο σπίτι πινγκ πονγκ με τον Θανάση, τον Άλεξ, τον Κώστα, πώς γίνεται αν εγώ στο τέλος κερδίσω κάποιος από τους άλλους να είναι ο καλύτερος. Εγώ έτσι το βλέπω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όταν ο ηγέτης των Γουόριορς πληροφορήθηκε για τις δηλώσεις του σταρ των Μπακς, τον ευχαρίστησε και ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση.

«Τι είπε ο Γιάννης; Νόμιζα πως το σκεφτήκατε εσείς. Ευχαριστώ που μου το είπατε» είπε ο Κάρι στον δημοσιογράφο που του μετέφερε τα όσα είπε ο Αντετοκούνμπο. «Ευχαριστώ τον Γιάννη. Θα έλεγα κι εγώ το ίδιο για εκείνον. Αυτή είναι η φύση του ΝΒΑ. Όλοι θέλουμε τον τίτλο και βλέποντας την ομάδα που απομένει στο τέλος, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ πέρσι για τον Γιάννη. Εκτιμώ τα όσα είπε, εκτιμώ το γεγονός πως με σέβεται ένας συνάδελφος και δηλώνει κάτι τέτοιο για μένα» σχολίασε ο Στεφ Κάρι.