Παίκτης της Αλ Σαρζά είναι με κάθε επισημότητα ο Κώστας Μανωλάς που άφησε τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όπως ενημέρωσε το κλαμπ από το Ντουμπάι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο.

Την ανακοίνωση της Αλ Σαρζά συνόδευε και μια επεξεργασμένη φωτογραφία που δείχνει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό σε ρόλο πολεμιστή, να κρατάει στο δεξί του χέρι τη σημαία του συλλόγου και στο αριστερό μια ασπίδα, ενώ το φόντο θύμιζε το σκηνικό της πετυχημένης ταινίας του Χόλιγουντ, «300». «Καλωσόρισες Μανωλά» ανέφερε στο μήνυμα.

«Ένας Έλληνας πολεμιστής στην ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον Έλληνα αμυντικό από τον Ολυμπιακό που υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια», έγραψε η Αλ Σαρζά που περιμένει πολλά από τον Κώστα Μανωλά τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κώστας Μανωλάς έπειτα πόζαρε χαρούμενος για τις καθιερωμένες φωτογραφίες που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια διάρκεια στο σύνολο της διάρκειάς του. Έτσι, ο 31χρονος σέντερ μπακ, που θα αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικο μετά τις εμπειρίες του σε Ρόμα και Νάπολι, ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή της κατάταξης των πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ξεπερνώντας τους Ταξιάρχη Φούντα, Κώστα Τσιμίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.