Η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός της στο Γουέστμινστερ, με ουρά πάνω από 4 χιλιόμετρα. Οι τελετές, μάλιστα αποχαιρετισμού της βασίλισσας ξεκίνησαν από την Κυριακή, με την σορό της να μεταφέρεται αρχικά στη Σκωτία – μέρος που άφησε την τελευταία της πνοή – και είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Την Τρίτη (13/9) επέστρεψε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και σήμερα μεταφέρθηκε στο Γουέστμινστερ Χολ. Το φέρετρο με την Βρετανή μονάρχη θα είναι προσβάσιμο από τον κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, ημέρα της κηδεία της.

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς τίμησαν τη μνήμη της πριν τη σέντρα του ματς με την Νάπολι στο «Άιμπροξ» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθώς τραγούδησαν τον εθνικό τους ύμνο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, ενώ στήθηκε και εντυπωσιακό κορεό στις εξέδρες.

Το βράδυ της Τρίτης (13/9) αντίθετα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τον Άγιαξ και τον νίκησε με 2-1. Αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα υπήρξαν οι οπαδοί των «κόκκινων» που προχώρησαν σε αποδοκιμασίες την ώρα που υπήρχε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι τιφόζι της αγγλικής ομάδας διαχρονικά δεν έχουν και τα καλύτερα αισθήματα για τη βασιλική οικογένεια.