Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό είχε ενδιαφέρον πριν καν την έναρξή του αφού οι δύο ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη και τελικά αυτοί που την πήραν ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προηγήθηκαν αμέσως, δέχθηκαν την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τελικά σκόραραν ξανά στο δεύτερο και ελπίζουν ότι από εδώ και πέρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τέλειο ξεκίνημα αφού μόλις στο 2ο λεπτό, πριν καλά-καλά πάρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο οι δύο ομάδες, άνοιξαν το σκορ. Ο Μιλμπάο σέντραρε από αριστερά και ο Ροσέρο με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι δύο λεπτά μετά είχαν και ευκαιρία με το άστοχο σουτ του Παμλίδη από καλή θέση. Απέναντι σε όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν σε θέση άμυνας και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι γίνεται, βγαίνοντας μπροστά μετά το 10λεπτο και έχοντας πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 16′ με τον Βρακά μετά τη μπαλιά του Βήχου.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό πλέον και αυτό συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, το οποίο έκλεισε με γκολ. Και ήταν για τους Βοιωτούς αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μουτίνιο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σούλη και έγραψε το 1-1.

Αυτή η ισοφάριση σήμαινε ότι οι δύο ομάδες θα συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη και έτσι έγινε, αφού σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους, για το δεύτερο γκολ. Και τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο ΠΑΣ.

Αφού πρώτα έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Σταματελόπουλο στο 69′, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάρκοβιτς έχοντας βρεθεί απέναντί του, οι Γιαννιώτες έκαναν το 2-1 στο 73′ με τον Εραμούσπε μετά τη σέντρα του Ροσέρο και την κεφαλιά του Σταματελόπουλου. Έτσι, στην Ήπειρο πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη, αφού ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να απαντήσει στα λεπτά που απέμεναν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σορία, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (67′ Σταματελόπουλος), Ροσέρο, Μορέιρα (92′ Παντελάκης), Παμλίδης (60′ Τζίμας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης (68′ Ντεντάκης), Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Βήχος, Μουτίνιο, Μεχία (46′ Χάμοντ), Μπελμόντ, Βρακάς (78′ Τόρο), Σκβαρκα (46′ Λούα Λούα), Δούμτσιος (78′ Τσιριγώτης).