Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:15, ΝΕΤ) και την παραμονή του στην κορυφή της Superleague θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Ατρόμητο. Eπικράτηση με καλή μπάλα το ζητούμενο για τους Πειραιώτες.

Το «7 στα 7» θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Περιστεριώτες και ζητούμενο είναι, εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, η καλή μπάλα και μια θεαματική εμφάνιση που θα «ζεστάνει» τους φίλους των Πειραιωτών που θα βρεθούν στο… παγωμένο (λόγω καιρού) φαληρικό στάδιο.

Το πρόβλημα με τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου, ξεπεράστηκε και ο Αργεντινός μπαλαδόρος αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βαλβέρδε απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ραούλ Μπράβο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μέγιερι, Γκαλίτσιος, Ν. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακή στις 10:30. Παράλληλα, ο Ριέρα θα συνεχίσει την ίδια ώρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος.
Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Δώνης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν με στόχο μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός τεχνικός επέλεξε τους εξής
: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Τάτο, Αναστασάκο, Νάστο, Μπρίτο, Βινιάλ, Καμαρά, Φαβάλι, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Καραλή, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνη, Ολιβέιρα.

Πηγή: gazzetta.gr