Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε στον Παναιτωλικό και είπε να το… γιορτάσει με μια ανάρτηση στο Instagram όπου δέχθηκε και τις ευχές των πρώην συμπαικτών του στην ΑΕΚ, στο σχόλιο ενός οπαδού της οποίας για τον Σέρχιο Αραούχο αποφάσισε να παρέμβει, ζητώντας να σταματήσει η γκρίνια και να υπάρξει στήριξη προς την ομάδα.

Ο Μπακάκης, ο οποίος συχνά δεχόταν κριτική από τους οπαδούς της Ένωσης για την απόδοσή του, υπέγραψε στον Παναιτωλικό την Πέμπτη (1/9) και έκανε μια ανάρτηση για το γεγονός. Μια ανάρτηση, την οποία σχολίασαν και πρώην συμπαίκτες του στους κιτρινόμαυρους.

Ανάρτηση του Μιχάλη Μπακάκη

Οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλας, Στράτος Σβάρνας, Χρήστος Αραβίδης και Σέρχιο Αραούχο ήταν συγκεκριμένα αυτοί που σχολίασαν, με τον Αργεντίνο να γράφει: «Καλή σεζόν φίλε μου, σε αγαπάω πάρα πολύ. Κράτα μου μια φανέλα».

Αυτό το σχόλιο του Αραούχο, λοιπόν, αποφάσισε να το σχολιάσει ένας οπαδός της ΑΕΚ, γράφοντας: «Άστα αυτά και βάλε γκολ εσύ την Κυριακή, αρκετά παίξατε με τα αισθήματα του κόσμου».

Ένα σχόλιο που δεν άρεσε στον Μπακάκη, όμως, ο οποίος αποφάσισε να πάρει θέση με ένα δικό του: «Φτάνει ρε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Στηρίξτε την ομάδα, κατευθείαν κράξιμο».

Ανάρτηση του Μιχάλη Μπακάκη