Ο Ολυμπιακός κι ο Κώστας Φορτούνης έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί ως το 2024. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το νούμερο «7».

Η ιδέα που έχει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, για τον Κώστα Φορτούνη είναι ν’ αρχίσει σήμερα (27/8) τη δουλειά ώστε να αποκτήσει ρυθμό και σταδιακά να μπει στη δυναμική του υπόλοιπου γκρουπ. Έπειτα, θα εξαρτάται από τον Ισπανό τεχνικό πότε θα τον καλέσει σε αποστολή και θα του δώσει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αλλαγή στα πλάνα του κλαμπ σχετικά με την υπόθεση του Έλληνα βιρτουόζου. Αναθερμάνθηκαν οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και την εκ νέου ενσωμάτωσή του στο ενεργό ρόστερ της ομάδας. Ο Κώστας Φορτούνης δεν υπολογιζόταν ως τώρα στα ευρωπαϊκά ματς ούτε από τον Πέδρο Μαρτίνς, αρχικά, ούτε και από τον Κάρλος Κορμπεράν στη συνέχεια, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε και στην πρεμιέρα της Super League 1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (2-0).

Ο Φορτούνης, φέρεται να συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, κι εκεί βρέθηκε η «χρυσή τομή» ώστε οι δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2024, με τον Έλληνα άσο να αποδέχεται και μείωση του μισθού του κατά 50%.