Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League φέρνει στον δρόμο του Ολυμπιακού τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει την Μακάμπι Χάιφα για να κοντραριστεί στη συνέχεια με τους Κύπριους και ο πολύπειρος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, σχολίασε την κλήρωση των Πειραιωτών.

«Με τους πιθανούς αντιπάλους που υπήρχαν, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν μία κακή επιλογή. Κυρίως με την έννοια, ότι δεν είναι μία από τις ομάδες της Κύπρου που έχουν παράδοση στα Κύπελλα της Ευρώπης ή έχουν δυσκολέψει τις ελληνικές ομάδες.

Παρόλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά. Κάθε χρόνο δείχνει καλύτερος ο Απόλλων, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να περάσεις τέτοιους αντιπάλους», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Για τον Ολυμπιακό, εκείνο που προέχει είναι να περάσει τη Μακάμπι. Μία πρόκριση μπορεί να του δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, ενώ περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθεί και μεταγραφικά. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό που έχει μία παράδοση με τις κυπριακές ομάδες και είναι στο 50/50».

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έμαθε ότι σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα, τότε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου