Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, καθώς μπορεί να κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά θεωρεί ότι κάποια τεχνικά λάθη του στέρησαν το χρυσό.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι θα ήταν «ντροπή» να νικήσει με άλμα στα 8.32 μέτρα, καθώς θα έπρεπε να φτάσει στα 8.50 μέτρα.

«Ηταν από τους καλύτερους σε θέμα επιδόσεων σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Εκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησε το χρυσό μετάλλιο. Ημουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα καλό σερί και είναι κρίμα. Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να το πάρω. Του χρόνου το Παγκόσμιο γίνεται στην Ευρώπη και θα είναι πιο εύκολα. Πάμε όμως τώρα στο Ευρωπαϊκό χωρίς πίεση να το απολαύσω» », δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.