Για ακόμη μία φορά τον τελευταίο χρόνο η UEFA γίνεται αποδέκτης ειρωνικών σχολίων για κάποιο λάθος της, αφού αυτή τη φορά έκανε λάθος στο ζευγάρι που θα αναμετρηθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 10 Αυγούστου στο Ελσίνσκι, γράφοντας στα social media ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα, ενώ η αντίπαλός της θα είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τον περασμένο χειμώνα οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προσπαθούσαν με αμηχανία να εξηγήσουν το λάθος που είχε γίνει στην κλήρωση των «16» του Champions League, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί η διαδικασία από την αρχή.

Ακολούθησε, τον Μάιο, ο τελικός στο Παρίσι όπου έγινε ένας χαμός με τα εισιτήρια και τώρα ήρθε το νέο λάθος, το οποίο άφησε άφωνους τους πάντες, αφού δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες να αναγράφεται άλλο ζευγάρι σε έναν τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Κι όμως, η UEFA το έκανε κι αυτό, αφού στην ανάρτησή της για την πώληση των εισιτηρίων έγραφε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα.

Το σωστό, όμως, είναι ότι θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφού αυτή κατέκτησε το Europa League και όχι η ιταλική ομάδα, η οποία κατέκτησε το Europa Conference League.

Λάθος ανάρτηση από την UEFA για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ