Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αγαπήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για όσα έχει κάνει για την ομάδα τους μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο Πορτογάλος κάνει τη διαφορά και εκτός γηπέδου με ορισμένες ενέργειές του, όπως η βοήθειά του προς μια οικογένεια προκειμένου να αποκτήσει το ειδικής κατασκευής αμαξίδιο που χρειαζόταν το παιδί.

Η μητέρα του Δημήτρη, όπως έγινε τώρα γνωστό, είχε επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Βιεϊρίνια ζητώντας βοήθεια ώστε να καταστεί εφικτό να αποκτηθεί το αμαξίδιο για τον γιο της. Κάτι που έγινε πραγματικότητα, αφού ο Πορτογάλος ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα.

Ο Δημήτρης, επομένως, έχει πλέον το αμαξίδιο που είναι απαραίτητο και η μητέρα του μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero ευχαρίστησε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα δύο τα παιδιά. Τους αγαπάω πάρα πολύ και πριν από αυτό… Δεν θα ξαναπεράσει άλλος τέτοιος αρχηγός από τον ΠΑΟΚ. Πίσω του έχει μία γυναίκα που ασχολείται με ό,τι δεν φαίνεται. Εγώ είμαι μία μάνα που κάνει το καθήκον της, τίποτα άλλο».