Σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι μάνατζερ προτείνουν πολλούς παίκτες σε κάθε ομάδα για οποιαδήποτε θέση και εξαίρεση, φυσικά, δεν αποτελεί ο Παναθηναϊκός, στον οποίο προτάθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είχε απασχολήσει τους πράσινους και στο παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπλάνκο που φεύγει από την Ιντεπεντιέντε και έχει ως στόχο να ολοκληρώσει άλλες δύο μεταγραφές μέχρι αρχές Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή του χαφ και αυτή του επιθετικού που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Εκεί έχει ρίξει το βάρος αυτή τη στιγμή η διοίκηση, η οποία καθημερινά, όπως προαναφέρθηκε, βλέπει τους μάνατζερ να προτείνουν διάφορους παίκτες.

Ένας εξ αυτών, λοιπόν, είναι ο Φετφατζίδης, ο πρώην εξτρέμ των Ολυμπιακού και Άρη, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στον αραβικό κόσμο, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Αλ Κορ (στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Αλ Αχλί). Από τότε πέρασαν δύο χρόνια, ο Έλληνας άσος προφανώς έχει βγει κερδισμένος οικονομικά, αλλά δεν μετράει μόνο αυτό. Όταν έχεις φιλοδοξίες μετράει και το αγωνιστικό και ο Φετφατζίδης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Ποια είναι, όμως, η άποψη αυτής της μεγάλης ομάδας;

«Ο,τι ήταν να δώσει το έδωσε»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα διαρρέουν, στον Παναθηναϊκό δεν ενδιαφέρονται για τον «Φέτφα», δεν έχουν διάθεση να προχωρήσουν το θέμα, να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Στο παρελθόν, είναι η αλήθεια, οι πράσινοι είχαν ενδιαφερθεί και το θέμα τότε θα μπορούσε να προχωρήσει, αλλά τελικά ο παίκτης επέλεξε την Αλ Κορ. Τώρα, δύο χρόνια μετά, στις τάξεις του τριφυλλιού δεν είναι ζεστοί με αυτό το ενδεχόμενο και δεν σκοπεύουν να δώσουν την παραμική συνέχεια.

Ο λόγος; Θεωρούν πως ο Φετφατζίδης ό,τι ήταν να δώσει ως ποδοσφαιριστής, το έδωσε. Στα 31 του χρόνια, βέβαια, κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να θεωρείται «τελειωμένος», αν δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Όταν, όμως, στα 31 του χρόνια έχει να επιδείξει επτά (προς το παρόν) χρόνια σε ομάδες του αραβικού κόσμου, τότε μάλλον όντως κάτι δεν έχει πάει καλά στην καριέρα του. Αγωνιστικά πάντα, γιατί οικονομικά όλα έχουν πάει τέλεια.

Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν ότι θα κινηθούν για την απόκτηση κάποιου εξτρέμ, ότι θέλουν να κάνουν κάτι και εκεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτός ο εξτρέμ, όμως, δεν θα είναι ο Φετφατζίδης. Ενδεχόμενη απόκτησή του, άλλωστε, δεν θα έψηνε ούτε τον κόσμο πλέον και οι πράσινοι θέλουν να πατήσουν πάνω στη φετινή καλή σεζόν για να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τους οπαδούς τους.