Οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή παρουσία τους στο Λονδίνο, πριν μία εβδομάδα, για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League με τη Γουέστ Χαμ. Και το ίδιο έκαναν και τώρα που ήρθε η ώρα της ρεβάνς, αλλά για άλλους λόγους, αφού επιτέθηκαν με… λύσσα σε Άγγλους που ήταν σε μπυραρία της Φρανκφούρτης.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, για δύο συνεχόμενες βραδιές οι Γερμανοί έχουν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των Άγγλων που ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη, αφού τους επιτίθενται σε διάφορα σημεία της πόλης. Συμπεριλαμβανομένης και μιας μπυραρίας, η οποία βασικά… καταστράφηκε από τη μάχη που έγινε.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και το οποίο δείχνει οπαδούς της Άιντραχτ με κουκούλες να τρέχουν έξω από τη μπυραρία εκτοξεύοντας διάφορα αντικείμενα προς τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι για να αμυνθούν εκτοξεύουν, με τη σειρά τους, τα τζάμια που έσπασαν οι Γερμανοί, όπως και καρέκλες από το κατάστημα.

Η γερμανική αστυνομία αν και επενέβη άμεσα δεν κατάφερε να προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, με την ανησυχία να είναι έντονη για το τι μπορεί να γίνει όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα.