Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι όχι μόνο είδαν την ομάδα του να γνωρίζουν τον αποκλεισμό από το Europa League αλλά έμειναν άναυδοι από την παρουσία 30.000 οπαδών μέσα στο «σπίτι» τους, τη στιγμή που το επιτρεπόμενο όριο από την UEFA ήταν 5.000.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για το «φιάσκο», με τον πρόεδρο του συλλόγου Τζουάν Λαπόρτα να ξεκαθαρίζει ότι το κλαμπ δεν πούλησε εισιτήρια σε οπαδούς των «Αετών», ανακοινώνοντας πως από εδώ και στο εξής τα εισιτήρια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στο «Καμπ Νου» δεν θα μεταβιβάζονται.

Από την πλευρά του πάντως, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, γι’ αυτό αποφάσισαν την Δευτέρα (18/04), λίγο πριν τον αγώνα με την Κάντιθ να συγκεντρωθούν έξω από το «Καμπ Νόου» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Ήταν η μεγαλύτερη ταπείνωση που θυμόμαστε στο σπίτι μας, την εισβολή από αντίπαλους οπαδούς και με την έγκριση του τρέχοντος διοικητικού συμβουλίου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων μας. Οφείλουμε να δείξουμε τη δυσαρέσκεια μας για το ότι μετατρέπουν τα συναίσθημά μας και την αγάπη για την ομάδα σε επιχείρηση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Μπαρτσελόνα, Nostra Ensenya.

Πηγή: gazzetta.gr