Η Μασσαλία είναι άνω-κάτω λόγω του αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League, αφού από το βράδυ της Τετάρτης (6/4) έχουν σημειωθεί επεισόδια σε διάφορα σημεία της πόλης, με τη γαλλική αστυνομία να ανακοινώνει τώρα ότι έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο οπαδών της ελληνικής ομάδας, τους οποίους κατηγορεί ότι δεν τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί.

Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στη Μασσαλία αφού υπάρχει φόβος ότι μπορεί να υπάρξουν εκ νέου επεισόδια, κάτι που δεν θέλει κανείς και ειδικά όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της αναμέτρησης. Μια αναμέτρηση που δεν θα παρακολουθήσουν δύο από τους Έλληνες οπαδούς που ταξίδεψαν στη Γαλλία, αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψή τους λόγω της συμμετοχής τους στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (6/4).

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας μάλιστα, η οποία έγινε μέσω Twitter όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, επιρρίπτονται ευθύνες στον ΠΑΟΚ, αφού αναφέρεται πως «το ελληνικό κλαμπ παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί».