Το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 φάνηκε από νωρίς ότι θα ήταν… ξεχωριστό, αφού για καιρό βλέπαμε την Καβάλα να κατεβαίνει στους αγώνες με μπασκετμπολίστες και μποξέρ. Τη διαφορά, όμως, κάνει και η Ρόδος τώρα, αφού θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει κανονικό τερματοφύλακα.

Η κατάσταση στην ομάδα γενικά είναι τραγική και υπάρχει και αλλαγή προπονητή, αφού ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποφάσισε να παραιτηθεί έπειτε από μόλις πέντε παιχνίδια. Αντικαταστάτης του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Νίκος Κουρμπανάς, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι μετά την απόφαση του Χρήστου Θεοδωράκη να αποχωρήσει, η Ρόδος, η οποία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μένει χωρίς κανονικό τερματοφύλακα.

Για την ακρίβεια, υπάρχει ο Μιχάλης Ηλιάδης αλλά ο τραυματισμός στον ώμο τον αφήνει εκτός δράσης, ενώ βρίσκεται και… εκτός νησιού γενικά τους τελευταίους μήνες. Μια κατάσταση πολύ δύσκολη, δηλαδή, για την ομάδα της Ρόδου, η οποία θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς, χρησιμοποιώντας αμυντικούς ή μέσους στη θέση του τερματοφύλακα.