Ο Άρης φιλοξενείται απόψε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ υποστήριξε πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ο τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης δεν τα παρατάει καθώς κανείς δεν απαγορεύει την ελπίδα, όπως τόνισε.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού ματς, ο Αργεντινός προπονητής μίλησε για τις δυνατότητες των Ισπανών: «Ξέρουμε καλά τις μεγάλες δυνατότητες των αντιπάλων και ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ποιότητα της Ατλέτικο, είναι προφανής. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ό,τι στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, με τις γραμμές μας πιο κοντά, να πιέσουμε και να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε στο Βιθέντε Καλντερόν. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αν κάποιος δει τη δυναμικότητα των δύο ομάδων θα πει ότι δεν έχουμε τύχη, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Τι θα έπρεπε να κάνουμε, να τα παρατήσουμε επειδή οι αντίπαλοί μας έχουν παίκτες όπως ο Αγκουέρο, ο Φορλάν, ο Ρέγες, ο Σιμάο και ο Τιάγκο; Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει την ελπίδα».

Για το αποτέλεσμα που εξυπηρετεί την ομάδα του: «Σίγουρα μία ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που πραγματικά θα μας βοηθούσε να προκριθούμε θα ήταν η νίκη. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Απέναντι στη Λεβερκούζεν κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και δεν πήραμε τίποτα. Αν δεν πάρουμε και τώρα τίποτα, θα είμαστε εκτός Europa League».

Χαβίτο: «Έξτρα κίνητρο»

Στη συνέντευξη βρέθηκε και ο Χαβίτο καθώς αγωνίζεται στην πατρίδα του, με τον Ισπανό να κάνει λόγο για έξτρα κίνητρο: «Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο πως είμαι Ισπανός και αγωνίζομαι στο γήπεδο μίας μεγάλης ισπανικής ομάδας. Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο για τον αγώνα. Η Ατλέτικο είναι πανίσχυρη, με πολλά αστέρια. Ακόμη κι αν ένα από αυτά δεν βρεθεί σε καλή μέρα, πάντα υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης για να καλύψει το κενό. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά, να τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν λιγότερες ευκαιρίες και να απειλήσουμε στην αντεπίθεση».

Πηγή: gazzetta.gr