Το μοντέλο και σύζυγος του γνωστού Παραγουανού ποδοσφαιριστή Ιβάν Τόρες, Κριστίνα Βίτα Αράντα, δολοφονήθηκε μετά από μακελειό με πυροβολισμούς σε συναυλία.

Η Αράντα, η οποία έχει τρία παιδιά με τον παίκτη της Club Olimpia, διαπιστώθηκε νεκρή λίγο αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι της. Τοπικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αριστερός μπακ Τόρες, ήταν επίσης στη συναυλία και βοήθησε να πάει η γυναίκα του στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η Sun το μοντέλο και influencer πιστεύεται ότι βρέθηκε στη μέση διασταυρούμενων πυρών από διασταυρούμενα πυρά μιας συμπλοκής στο τμήμα VIP στο αμφιθέατρο Jose Asuncion Flores στην πρωτεύουσα της Παραγουάης Ασουνσιόν.

Το 29χρονο μοντέλο βρέθηκε ανάμεσα σε πυρά συμμοριών

Ένας άνδρας πέθανε επίσης από τα πυρά, με ανεπιβεβαίωτες αναφορές να αναφέρουν ότι ο στόχος ήταν ένας έμπορος ναρκωτικών.

Τέσσερα άτομα ηλικίας μεταξύ 23 και 40 ετών πυροβολήθηκαν επίσης και νοσηλεύονται για τα τραύματά τους στο νοσοκομείο σήμερα.

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της 29χρονης η διευθύντρια του νοσοκομείου, είπε: «Διασωληνώθηκε όταν έφτασε και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης για τουλάχιστον 25 λεπτά αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Η Αράντα περιέγραφε τον εαυτό της στο Instagram ως personal trainer, μοντέλο και influencer.