Ημέρα αφίξεων η Πέμπτη (27/1) για τον Ολυμπιακό, αφού στην Αθήνα δεν προσγειώθηκε μόνο ο Ντιμπί Κεϊτά αλλά και ο Ζοάο Καρβάλιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή. Ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, άλλωστε, υπάρχει απόλυτη συμφωνία σε όλα, όπως υπάρχει και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία επίσης ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ολοκληρώνονται σιγά-σιγά οι κινήσεις των Πειραιωτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η περίπτωση του 24χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έπαιζε εδώ κι εβδομάδες για τους Πειραιώτες, αλλά το θέμα έδειχνε να έχει παγώσει. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, «ζεστάθηκε» ξανά και μετά την επικοινωνία που είχε ο παίκτης με τον Πέδρο Μαρτίνς, η απόφαση πάρθηκε.

Ο Ζοάο Καρβάλιο είπε «ναι» στον Ολυμπιακό λοιπόν και το απόγευμα της Πέμπτης προσγειώθηκε κι αυτός, όπως και ο Κεϊτά, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είχε 8 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έβαλε 2 γκολ, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να πιστεύουν πως σε αυτούς θα τα πάει καλύτερα.