Δύο κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ενώ στον Άρη οι θετικοί ποδοσφαιριστές έφτασαν τους έξι. Μετά το χθεσινό νέο κύκλο τεστ ανίχνευσης της Covid-19 που έγινε στους «πράσινους» προέκυψε και δεύτερο κρούσμα, για το οποίο επίσης ακολουθείται η γνωστή διαδικασία, με κατ’ οίκον απομόνωση και ενημέρωση των υγειονομικών αρχών και της Super League.

Στις αρχές της εβδομάδας η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα Covid 19 σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτομάτως τέθηκαν σε καραντίνα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Σήμερα διαπιστώθηκε διασπορά του ιού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν τρία νέα κρούσματα και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Άρης και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι την ερχόμενη Τετάρτη (5/1) στη Λεωφόρο. Σε περίπτωση όμως που διαπιστωθούν επτά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της μίας ομάδας αυτομάτως θα αναβληθεί το παιχνίδι βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.