Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ με μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την 17η αγωνιστική της Euroleague πριν λίγες μέρες, αλλά το ντέρμπι συνεχίζεται μέσω των social media, όπου ο Νεμάνια Νέντοβιτς έπιασε κουβέντα με οπαδό των ερυθρόλευκων, τον οποίο χαρακτήρισε «ηλίθιο» στο τέλος, αφού δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για το τι έγινε σε μια φάση.

Συγκεκριμένα, η φάση είχε για πρωταγωνιστές τους Σακιέλ ΜακΚίσικ και Οκάρο Ουάιτ, με έναν οπαδό του Ολυμπιακού να θυμάται τη φάση με τους Νέντοβιτς και Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο Παναθηναϊκός – Λαύριο στις 7 Δεκεμβρίου. Μια φάση στην οποία ο Σέρβος γκαρντ είχε «προσγειωθεί» στο πόδι του αντιπάλου και είχε υποστεί διάστρεμμα, λέγοντας στη συνέχεια πως το πόδι του Νικολαΐδη δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού τώρα, λοιπόν, ζήτησε τη γνώμη του Νέντοβιτς για τη φάση με τους ΜακΚίσικ και Ουάιτ, με αποτέλεσμα να αρχίσει διάλογος μέσω των social media.

«Πάτησε πάνω στο πόδι κάποιου;», ρώτησε ο Σέρβος γκαρντ, για να απαντήσει ο οπαδός των Πειραιωτών: «Όχι γιατί ο ΜακΚίσικ τον απέφυγε. Όταν πάτησες εσύ στο πόδι του Νικολαΐδη, εκείνος το είχε στη βολή ενώ εσύ σούταρες για τρίποντο». Ο Νέντοβιτς επανήλθε έπειτα από αυτή την απάντηση, γράφοντας: «Οπότε μπορείς να αποφεύγεις κάποιον όταν είσαι στον αέρα. Ωραία ιστορία. Δεν έπεσε πάνω στον Οκάρο γιατί ο Οκάρο μετακίνησε το πόδι του δεξιά ώστε να μπορεί να προσγειωθεί. Τέλος της ιστορίας. Απόλαυσε τη νίκη και μάθε τους κανόνες αν σε ενδιαφέρουν».

Ο οπαδός του Ολυμπιακού συνέχισε, όμως, αναρτώντας το βίντεο με τη φάση των Κάρολ και Μποχωρίδη από το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον Νέντοβιτς να βάζει τέλος στη συζήτηση με την εξής ατάκα: «Σου έδωσα την ευκαιρία να το τελειώσεις αυτό όμορφα, αλλά είσαι απλά ένας ηλίθιος».