Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου, όπως αναμενόταν, ρωτήθηκε για το θέμα της συνάντησης που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

«Δεν θέλω να μιλάω για το τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σχολιάσω. Για το που θα πάω για φαγητό ή με ποιον θα έχω μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο μάλιστα έχω ξαναβρεθεί μαζί του στο ίδιο μέρος. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, ΘΕΛΩ να είμαι εδώ και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω. Δεν ξέρω πως δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία, ποιο άρρωστο μυαλό προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αλλά από την πλευρά μου δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Για να το κλείσω το θέμα είναι μια συνάντηση που έχει ξαναγίνει στο ίδιο μάλιστα εστιατόριο με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας», σχολίασε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έκλεισε το όλο ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ…».

«Τελικός για μας ο αγώνας στην Μπρατισλάβα»

Ο 52χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Σλόβαν ως τελικό για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του, αλλά όπως διευκρίνισε τίποτα δε θα τελειώνει αύριο το βράδυ στην Μπρατισλάβα.

«Είναι ένας τελικός για μας ο αγώνας με την Σλόβαν, μοιάζει πολύ με την κατάσταση που υπήρχε πριν από τη Ριέκα, υπάρχει πίεση και ένταση, αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες, η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να προκριθεί από την άλλη, όμως δεν θα έχει τελειώσει κάτι σε ότι αφορά την πρόκριση», είπε.

Μαζί με την ομάδα ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δε είναι έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στην Σλόβαν, όμως το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για την Μπρατισλάβα. «Θέλουμε τον Αντρέ μαζί μας, είναι ο αρχηγός μας, τον χρειαζόμαστε», σχολίασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», που επιβεβαίωσε και την παρουσία του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σλοβακία.

Τέλος σχετικά με την απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης να γίνει, ουσιαστικά, η αυριανή αναμέτρηση, «κεκλεισμένων των θυρών», ο Λουτσέσκου είπε:

«Δεν σκέφτομαι αν θα υπάρχουν ή δε θα υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήθελα να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, ακόμη και μόνο αντίπαλοι, αλλά έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να κάνουμε θυσίες για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης, μόνο να την σεβαστούμε».