Στη Βιέννη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Στο μυαλό όλων των διεθνών είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την Ουγγαρία, καθώς κρίνεται το μέλλον της ομάδας για να έχει ελπίδες για να προκριθεί στην τελική φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Στόχος του κ. Μαρκαριάν και των συνεργατών, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός κατά την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» από την Αθήνα, είναι η τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες έφτασαν στο κέντρο της Βιέννης και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για Λίντσμπεργκ, μία περιοχή νότια της αυστριακής πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα κλασικό προπονητήριο, το οποίο θα είναι το ησυχαστήριο της Εθνικής, και θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποστολή, με αλλαγή της τελευταίας στιγμής την παρουσία του Γιάννου αντί του τραυματία Μήτρογλου, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Πηγή: sport-fm.gr