Το πρόσωπο του Μουντιάλ του 2022 αναμένεται να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έναντι αστρονομικού ποσού, ωστόσο φέρεται να δέχεται πιέσεις ώστε να αλλάξει γνώμη και να αναιρέσει την απόφαση αυτή.

Αναλυτικότερα, το ζήτημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των συνθηκών υπό τις οποίες οι εργάτες στα γήπεδα του Κατάρ επιβιώνουν μέρα με τη μέρα και αρκετοί εξ αυτών χάνουν ακόμα και τη ζωή τους από την εξάντληση και την αφόρητη ζέστη, θα βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο μέχρι τη διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Πριν από λίγο καιρό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φερόταν να έχει δεχθεί να είναι ο κύριος πρεσβευτής και το κεντρικό πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ωστόσο, δέχεται πιέσεις να μην το κάνει τελικά.

Τα λεφτά μπορεί να είναι πολλά, αφού θα λάβει 117 εκατ. ευρώ για τον ρόλο του, ωστόσο, η Unicef με την οποία συνεργάζεται ο Άγγλος σούπερ σταρ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη.

Από το περιβάλλον του «Μπεκς» αρνήθηκαν να σχολιάσουν οτιδήποτε, όπως αναφέρει η Daily Mail, ενώ, ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να θέλει να δεχθεί την πρόταση του φίλου του, Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι.

Πηγή: gazzetta.gr