Ένα πολύ σημαντικό γεγονός έλαβε χώρα στη Λάρισα τις προηγούμενες ώρες, όπου οι άνθρωποι της ΑΕΛ εγκαινίασαν το νέο στολίδι του θεσσαλικού κάμπου, το «ΑΕL FC Arena»!

Ο… ανεβασμένος Κροάτης μέσος των «βυσσινί» Αλεξάντερ Σίμιτς μιλάει με ενθουσιασμό  για το «παλάτι» του συλλόγου και τονίζει ότι στην ομάδα πλέον έρχονται καλύτερες μέρες…

– Αλεξάντερ, φαντάζομαι είστε όλοι χαρούμενοι αυτές τις μέρες στη Λάρισα. Το «Παλατάκι» είναι πραγματικότητα και η ΑΕΛ αλλάζει σελίδα…
– Φίλε, δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθανόμαστε όλοι στην πόλη! Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει! Κόσμος βρίκεται κάθε μέρα έξω από το γήπεδο και τραβάει φωτογραφίες, είναι χαρούμενος που ο τοπικός σύλλογος γιγαντώνεται, αλλάζει επίπεδο. Με το νέο γήπεδο όλοι όσοι αγωνιζόμαστε εδώ αλλάζουμε ψυχολογία, περισσότερος κόσμος, γιορτινή ατμόσφαιρα, τα πάντα αλλάζουν!
Ακόμα και ο χλοοτάπητας θα είναι καλύτερος και θα μπορούμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλο πράγμα για τη Λάρισα η ανέγερση νέου γηπέδου. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και έρχονται καλύτερες μέρες για μας!

– Όσον αφορά τον πρόεδρό σας, τον Κώστα Πηλαδάκη; Είναι ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά και κατάφερε να ολοκληρώσει το project…
– Τι να πούμε για τον κύριο Πηλαδάκη! Εδώ οι κάτοικοι τον αντιμετωπίζουν σαν ήρωα. Ξέρω πως τα προβλήματα με τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι μεγάλα, χρειάζεται χρόνος, χρήμα, γνωριμίες και πολλές φορές κανείς δεν καταφέρνει τίποτα. Ο κύριος Πηλαδάκης το κατάφερε, έφτιαξε το «στολίδι» που θα αγωνιζόμαστε εμείς, οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, είναι μεγάλη υπόθεση. Έκανε μια κοινωνία χαρούμενη στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός λαός.

– Ανυπομονείτε να αγωνιστείτε στο «ΑΕL FC Arena» με τον ΠΑΟΚ;
– Φίλε, εδώ θα σε διορθώσω! Η Λάρισα παίζει πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την ερχόμενη βδομάδα και πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πρέπει να νικήσουμε και έπειτα να μπούμε ενθουσιασμένοι στο νέο στάδιο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Δεν αξίζει στη Λάρισα να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας!

Πηγή: gazzetta.gr