Μέσω live από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κάιρι Ίρβινγκ άνοιξε τα χαρτιά του και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να μείνει ανεμβολίαστος.

«Πρόκειται για την ζωή μου και το σώμα μου. Και εγώ είμαι εκείνος που θα επιλέξω τι θα κάνω. Γνωρίζω όλες τις οικονομικές επιπτώσεις. Όμως η αλήθεια είναι ότι για να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη ή σε ομάδα της Νέας Υόρκης θα πρέπει να έχω κάνει και το εμβόλιο. Επιλέγω να μην το κάνω. Αυτή είναι η απόφασή μου και θα θα ήθελα όλοι να την σεβαστείτε» ήταν τα λόγια του Αμερικανού σούπερ σταρ του ΝΒΑ λίγο μετά την ανακοίνωση των Νετς να τεθεί εκτός ομάδας από τη στιγμή που επέλεξε να μην εμβολιαστεί.

«Εγώ θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε φόρμα, θα είμαι έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Δεν έχει να κάνει με το ΝΒΑ. Έχει να κάνει με εμένα και τη ζωή μου» συμπλήρωσε ο Κάιρι Ίρβινγκ μέσα από το live του και υπογράμμισε:

«Δεν είναι τα χρήματα το παν. Απλά επιλέγεις τι είναι καλύτερο για εσένα. Νομίζετε ότι εγώ θέλω να χάσω χρήματα; Νομίζετε ότι θέλω να παρατήσω το όνειρό μου για ένα πρωτάθλημα; Νομίζετε ότι θέλω να παρατήσω τη δουλειά μου; Να θέλω να κάθομαι σπίτι και να παρακολουθώ από εδώ τα πράγματα; Και να μην είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου έχοντας κάνει τόσες θυσίες γι’ αυτόν τον χώρο; Νομίζετε ότι θέλω να εγκαταλείψω τον βιοπορισμό μου επειδή δεν είμαι εμβολιασμένος; Ελάτε τώρα…»

Και κατέληξε: «Όχι, δεν αποσύρομαι! Και όχι δεν θα εγκαταλείψω έτσι και με αυτόν τον τρόπο τον χώρο. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μου…»

Πηγή: gazzetta.gr