Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και έχει τις ευχές και της Καρλσρούης για να πετύχει στη σημαντικότερη αποστολή της καριέρας του.

Η Ένωση επέλεξε, τελικά, τον 41χρονο Έλληνα τεχνικό για αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τους πάντες να περιμένουν να δουν με ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Γιαννίκης, άλλωστε, θεωρείται ταλαντούχος και ανερχόμενος, οπότε είναι σημαντικό συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο το αν θα πετύχει ή όχι.

Σε αυτούς που θέλουν να του πάνε όλα καλά πάντως, συμπεριλαμβάνονται και μη Έλληνες και συγκεκριμένα Γερμανοί. Ο Γιαννίκης είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική μέσω των τμημάτων υποδομής της Καρλσρούης, των οποίων στη συνέχεια έγινε υπεθυνος, φτάνοντας τελικά μέχρι και τη θέση του βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

«Καλή επιτυχία στην Αθήνα»

Το γεγονός, επομένως, ότι ο Έλληνας τεχνικός έκανε τώρα το άλμα στην καριέρα του έκανε χαρούμενους τους ανθρώπους της Καρσλρούης, οι οποίοι του ευχήθηκαν μέσω ανάρτησης στα social media.

«Καλή επιτυχία στην Αθήνα, Αργύρη», αναφέρει το σχετικό μήνυμα, το οποίο συνοδεύεται και από μια φωτογραφία του Γιαννίκη όταν δούλευε στην ομάδα τους.