Πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε, αφού ο Γιαν Εμβιλά δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη λόγω ενοχλήσεων.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με το δεξί στον όμιλο του Europa League μετά τη νίκη τους επί Αντβέρπ και θέλουν να δώσουν συνέχεια την Πέμπτη, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ένα ματς που ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εμβιλά. Ο Πέδρο Μαρτίς είχε συμπεριλάβει κανονικά τον Γάλλο χαφ στην αποστολή που είχε ανακοινώσει, αλλά τελικά αυτός παρέμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιαν Εμβιλά

Μυϊκό το πρόβλημα

Όπως επιβεβαίωσε ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, το πρόβλημα του Εμβιλά είναι μυικό και τελικά έμεινε εκτός αποστολής αφού οι ενοχλήσεις δεν του επιτρέπουν να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Απουσία που δεν αλλάζει, πάντως, τον στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.