Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ έδειξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πίεση ζητά ο Πορτογάλος που επαναφέρει στη μεσαία γραμμή τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα επιλέξει το σύστημα 4-2-3-1, με σκοπό όχι να κλείσει στην άμυνα την ομάδα του, αλλά να ασκήσει πίεση στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και να καταστρέψει το παιχνίδι με τις πολλές πάσες.

Σε ότι αφορά στην αρχική ενδεκάδα ο Τζόρβας θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα και Σπυρόπουλο να αποτελούν τους τέσσερις της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης. Αριστερά θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, στα δεξιά ο Μαρίνος και ο Λούις Γκαρσία πίσω από τον προωθημένο Σισέ.

Έμφαση στην τακτική

Στο μεταξύ οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 2 γκρουπ, τα οποία εκτελούσαν εναλλάξ ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2».

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην δεύτερη του προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με την φόρμα του Παναθηναϊκού να δίνει έμφαση στην τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεμπαστιάν Λέτο κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας. Ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Με Πανσερραϊκό εκτίει ο Γκαρσία

Στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό θα εκτίσει την τιμωρία του ο Λουίς Γκαρσία, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Λουίς Γκαρσία θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό».

Πηγή: gazzetta.gr